Friday

Bodoh Nak Mampus


lagu tinggi gila babi.
suara pun dah macam babi.

lidiya - rockstar
deyda - tahistar
karad - kill the star

hahahah.
Cheer prac break. bukan nya perg makan. perg membabi suara tak sedap pun nak jamm hahaha bongok tak bongok lah kan. Lagu lain ok ja. Lagu ni mcm tggi nak mampus aku hentam ja kahkah. Plus, kami bukannya band pun. Saja tukar rutin sikit nak malukan diri bukan selalu. Ahhh. Enjoy the vids, thank you.

13 comments:

Lydia Fatiny said...

stupid want to die
haha. nahh we're all rockstarss!
wei part yang nak habis tak boleh blah doh!
yeah! Zenith rock!

deyda said...

Agak lah.
kan pause2.
so mcm setan sikit haha.
lawak kut td.
ily guys much doh!
laga bontot skit!
yeay zenith lah katakan..

experimental said...

u like survey?
then u've been tag by me!
haha!

ai!the video is hilarious.
gile funny!

EykaHamasuba said...

mule2 dah okey da..
part gigi kene mic tu wakakakakka
x tahan! :P

ahmad jamizi said...

wahahhaha. terbaek dari ladang.

deyda said...

dari ladang?
bodoh gila.
aah boleh lak terkena mic tga syok2 menyumbang lagu.

Fafa ♥ said...

time dinner 19 aritu aku nyanyi lgu ni hahahahahaha xP

sipencarut said...

oh decode. lol. best je.

deyda said...

ya allah.
malu nak mampus lah aku.

Johan Ali said...

wah. hebat dah, cume kau tak nyanyi bebetol je. -.-" ish.

Lydia Fatiny said...

dia nyanyi perfect dah doh

mak jah said...

sy nak gitariz 2!!!
serap ke dlm band kami!!

tes maispem said...

ni blog pukimak ape lak ni? yawwn.. insignificant.