Wednesday

Retard Talks


video

An old video that i found interesting in my videos folder. I oploaded this vid just for fun. Eventhough this vid has become so familiar. But peeps (raise soulders) just take a look of it.
Thank you.

Monday

H1N1 symptoms


This is my niece, Natasha.
Shes 8 months old.

MOTIVE:
Protect your kids from the disease called H1N1 by buy them a mask or whatever so they could live in a healthy life as what we always wanted. Cause theyre just a kid. They wouldnt simply close their nose and mouth while people were coughing or sneezing around. Everybody has to be exposed about it especially the adults who had their own family. So, its a very-very large and heavy responsibility for you. Apa aku merepek ni? Tapi memang betul lah. Pendek kata, pergi pharmacy beli mask banyak-banyak.

And live your life healthily !

deyda.

Thursday

June 11, with Aten Syaz Ayesha


Aten / Syaz / Ayesha / Deyd

Aaaaa. Ni yang nak cerita pasal keluar tadi ni. Actualy aku kan sakit. Malam tadi aku pergi berubat kat kampung mana tah. Ada lah pasal sakit aku ni an. So, berubat tu dia agak high sikit. Stone gila babi. Mak aku pun lalok nak bawak kereta. hahaha. Time tu syaz massage ajak keluar esok (hari ni) aku pun reply lah "jap syaz, aku tgh berubat." Balik online kejap then terus pengsan. Pagi2 aku bangun terus text syaz tanya diorg nak tengok movie apa. And then dia cakap nak tgk Hannah Montana, aku macam layan ja lah sbb nak keluar an. haha. Gerak pyramid around 12.30. Sampai subang nak turun tangga, ada lah satu makcik ni bersin, gila lah H1N1 an. ahaha. Dia tertunduk, aku yang terperanjat nya terseliuh terpeleut kat situ. Bak kata AmerKid "sudah jatuh ditimpa bontot" hahahaha. Sakit sial, tapi aku keep on walking. Aku dengan pantang nya apa benda macam oran lepas bersalin ni, makan j.co ja. The rest makan burger and it was like shit to me. But its okay. Just a month. And i will get tgif. Last2 tengok Jangan Pandang Belakang Congkak. And agak lawak lah. Pergi lah tengok bawak laki bini anak-anak mak bapak mak bapak mertua mak bapak tiri nenek atuk sepupu sepapat kalau boleh semua aku nak tulis -.-" haha. After movie, ada lah kitorang kehulur-kehilir pasal aku nak mencari barang. Dah agak2 nak gerak balik macam tu, tengah jalan2, yang si syaz ni tak reti nak duduk diam. Nak pijak selipar ayesha lah konon. Amek KAUUUUUUUUUUU terpelanting kat situ. Im telling you it was so all of sudden dia tergolek dog kat situ. ANd back of us ada lah tiga orang budak tengah jalan. Diorang pun like omg. What is she doing down there? (padahal pelik tengok syaz terpelanting) hahaha. I bet that is the funniest part of the day. Blablablabla, balik. Naik ktm time nak balik tu, terserempak pulak dengan budak yang kat belakang kotorang tadi. Syaz dah malu-malu kucing. hahaha. Again with blablabla. Back home. The end of story.

Sunday

Fyi.


For peeps information.
I have been grounded for a year Jan 09 - Dis 09.
So, I dont cope with people who asking me out unless, I was the one who ask for it.
Do take note cause I hate to hear things like:
"babe, esok keluar?"
"weh, jom pergi blablabla"
"you gerak blablabla tak?"
and such.
Cause that is extremely annoyed me.
I will go out according on my time.
I know its very-very nerdy.
But dude, just a year.
Haha.
I tried to focus on my next exam eventhough im not that kind of
'ulat buku'
But online is a must cause i will never hold any books at home.
So, just dont get me wrong in any aspects.
Plus, I have so much things to think.
That would be such a burden to take care of.
What a crap?

A. I. M. Y.

Aimy.


And that’s the only thing I could say today.

And that’s it.

And end.