Thursday

June 11, with Aten Syaz Ayesha


Aten / Syaz / Ayesha / Deyd

Aaaaa. Ni yang nak cerita pasal keluar tadi ni. Actualy aku kan sakit. Malam tadi aku pergi berubat kat kampung mana tah. Ada lah pasal sakit aku ni an. So, berubat tu dia agak high sikit. Stone gila babi. Mak aku pun lalok nak bawak kereta. hahaha. Time tu syaz massage ajak keluar esok (hari ni) aku pun reply lah "jap syaz, aku tgh berubat." Balik online kejap then terus pengsan. Pagi2 aku bangun terus text syaz tanya diorg nak tengok movie apa. And then dia cakap nak tgk Hannah Montana, aku macam layan ja lah sbb nak keluar an. haha. Gerak pyramid around 12.30. Sampai subang nak turun tangga, ada lah satu makcik ni bersin, gila lah H1N1 an. ahaha. Dia tertunduk, aku yang terperanjat nya terseliuh terpeleut kat situ. Bak kata AmerKid "sudah jatuh ditimpa bontot" hahahaha. Sakit sial, tapi aku keep on walking. Aku dengan pantang nya apa benda macam oran lepas bersalin ni, makan j.co ja. The rest makan burger and it was like shit to me. But its okay. Just a month. And i will get tgif. Last2 tengok Jangan Pandang Belakang Congkak. And agak lawak lah. Pergi lah tengok bawak laki bini anak-anak mak bapak mak bapak mertua mak bapak tiri nenek atuk sepupu sepapat kalau boleh semua aku nak tulis -.-" haha. After movie, ada lah kitorang kehulur-kehilir pasal aku nak mencari barang. Dah agak2 nak gerak balik macam tu, tengah jalan2, yang si syaz ni tak reti nak duduk diam. Nak pijak selipar ayesha lah konon. Amek KAUUUUUUUUUUU terpelanting kat situ. Im telling you it was so all of sudden dia tergolek dog kat situ. ANd back of us ada lah tiga orang budak tengah jalan. Diorang pun like omg. What is she doing down there? (padahal pelik tengok syaz terpelanting) hahaha. I bet that is the funniest part of the day. Blablablabla, balik. Naik ktm time nak balik tu, terserempak pulak dengan budak yang kat belakang kotorang tadi. Syaz dah malu-malu kucing. hahaha. Again with blablabla. Back home. The end of story.

6 comments:

MN. said...

aku skroll laju2 pastu komen. itu maknanya aku tak baca. haha ape aku ni mencarut

retarded_deyda said...

apa sepal kau ni!
hahahaha.

Ayesha H said...

Wakaka wakaka wakaka. Lawak dohh :D

deyda said...

lawak sgt ka?

wawabescoot said...

sakitjanganlakeluar ok!
take care
hahahaha :))

deyda said...

tapi nak buat macam mana.
dah separuh jalan time tu.
hahaha!