Friday

clone pijie bittersweet :'(


i knal u bfore puasa. seriously u mmg hati kering haha tp u baik. i mcm rapat dgn u these days. smpai kawan2 u cakap i ni gf u. i dah ckp 'bukan lah, mana ada' tp dorg still tk pcaya. maybe sbb kita nmpk mcm rapat kut. everytime i onln mst i tggu u on. sbb chat dgn u tk memboringkan. kdg2 tu mmg mcm dah tk ada soalan nk tya, but then nnt ada ja topic timbul. tu yg best tu. klau tk onln pun kita texting2 haha wajib tuuuu. u selalu tnjuk gmbr u yg best2 tu wakaka, dr cam tu la cam ni la. i pun layan sbb lawa2 kut. tp kesian u, selalu tk da muka u dlm gmbr an. siut betul kwn2 u ni (bg lh tau dorg ya) ok ok ok. back to the point. i post ni sbb, gila sedih apa u ckp td. i sumpa cam tertitis ah gak air mata ni (wahhhh) haha. u ckp, mcm la u pergi tk kembali lg. but sedih wo tk dpt slalu chat2. haha. ym dgn u dh mcm smthing yg wajib yg dah ada kt time table i u tau tk! haa cuba baca dialog2 ni.

U: u nnt i dh xslalu on dh
I: asal ohh?
I: :(
U: i nk gi blaja
I: ohh ok
I: good la
I: :)
U: nnt xleh chat2 dgn u lg
I: u nk g blaja kt mna?
I: alaaaa
I: text lah
U: xleh cubit pusing2
I: :D
I: hehehe
I: msg kn bole
U: kt uitm perak
I: jauh nya!
I: :((
U: xleh lukis2
I: :((
I: alaaa
U: :(
I: dah dah
I: jgn ckp da
U: ok
U: titik

haa see, sedih okay. sumpa i tk tipu haha. anyway best la to get to know u. sbb u pun biul 'sepal' suma haha layan ah. tau senang kan. kamu lah Alif!

2 comments:

karad said...

aaaah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pijie i love you , bukan terhadapnya tetapi terhadap pijie

saya said...

ha bengong.
aku ingt kau coment apa.