Thursday

Big Mac Monster !

Okay, semalam TH240709 hari kedua sesi photography. Macam biasalah kat sekolah aku nikon(s), canon(s), or even compact camera(s) are everywhere. hahaha damn! Puan Shahina (guru photog/tinta) marah and suruh delete semua gambar yg illegally captured from semua camera. So gambar yang sayonara form5 semua kena delete lah. Macam apa right? damn! And Deyda total masuk Tinta dalam 11 JER!

Balik rumah dengan keadaan penat dan hitam -___-"
Semangat nak online lah konon. Lepas tu kawan aku (Azizi) call ajak lepak. Kawan aku bawak lagi sorang kawan, mula-mulanya aku tak kenal siapa budak tu. Dia diam ja, macam babi tak cakap. Bisu ka apa tah. HAHA. Last-last terkantoi, rupanya budak laki yang konon bisu ni Muzani sepal HAHAHA babi bantai gelak. Pusing-pusing area 19 ni. Dengan tak ada arah tujuannya kitorang straight to mcdonald hicom and lepak also makan disana.


Di mcd, aku macam tak plan nak makan. Tapi saja ja lah bodek-bodek Azizi tu. Mana tau dia nak belanja ka tak an. HAHA. So dia belanja lah aku fries and large coke (large coke which deyda memang tak akan habis unless time darurat) Azizi makan ayam and Muzani makan Big Mac. Si pentelaah makan tak ingat bumi ni. Tak padan bigmac tu besar. Aku pergi ambek sos sekejap. Aku back to meja dia dah habis makan. GILALAH! Tak sampai 5minit kut. Kalau makan doublecheese or mcchicken agak nya tak sampai 60seconds dah habis.


Aku salute doh orang gila ni -___-"
zzz

2 comments:

Lydia Fatiny said...

detail gila kau cerita -___-" haha

deyda said...

itu lebih jujur dik.